HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Kiszerelés: 740 ml
Javasolt napi adag: 20-40 ml

  • Szervek regenerációjára
  • Gyógyulás serkentésére
  • Immunrendszer erősítésére
  • Emésztés támogatására
  • Energiaraktárak feltöltésére

40 000 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„Váltakozó intenzitással, de a készítmény mindig segít rajtam, akkor is, amikor úgy érzem, elakadok. Hisz élve a Doktor Úr szavaival, hogy nem egy nap alatt lettem Parkinson kóros, így a gyógyulás sem megy hipp-hopp! Saját bőrömön érzem, hogy jelentős javulás következett be állapotomban.”

Zoltán

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves

Mi a HJK10 titka?

A HJK10 szinergikus étrend-kiegészítő ital a lehető legtermészetesebb formában tartalmazza a gyógynövények értékes kivonatait és komplexen támogatja az egészséget. A növényi alapanyagok egy egyedi, közel három hétig tartó kíméletes kivonatolási eljáráson esnek át. Az alacsony hőmérsékleten alkalmazott lassú extrakció megóvja a legérzékenyebb hatóanyagokat is. Az előállítás során alkalmazott technológia elősegíti a természetben is előforduló kelátok képződését. A termék különleges hatása ezen alapul.
Legfontosabb gyógynövényeink a rostkendermag és a máriatövismag. Emellett szárított vörös szőlőhéjat és magot, bio citromból származó kivonatot, almapektint, humin- és fulvosavakat használunk.

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Miért érdemes használni a HJK10 szinergikus étrend-kiegészítőt?

A HJK10 szinergikus étrend-kiegészítő ital elsősorban szervezetünk regenerációs mechanizmusait támogatja. A sűrű koncentrált gyógynövény-kivonat hatóanyagai több egymástól független mechanizmussal támogatják az immunrendszer tisztító és felépítő mechanizmusait. A kivonataink alapjául elsősorban kiemelkedő csíraképességű magokat használunk, melyek a lehető legtermészetesebb formában kerülne a készítménybe. A tudomány által igazolt tények alapján alapanyagaink többek között segítik: – a máj regenerációs mechanizmusait és a méregtelenítés egyes fázisait, – segít megvédeni a sejtjeinket a szabadgyökök okozta károsodástól, – immunrendszerre kifejtett aktiváló hatásuk révén különböző detoxikációs folyamatokban segítik a kivezetést.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen összetevőkből áll a HJK10 szinergikus ital?

Legfontosabb gyógynövényeink a rostkendermag és a máriatövismag. Emellett szárított vörös szőlőhéjat és magot, bio citromból származó kivonatot, almapektint, fermentált szója kivonatot, humin- és fulvosavakat használunk a HJK10-ben. Minden komponens egy alkoholos-vizes közegben kerül a palackba.

Ha jól értem, akkor ez a termék általános regenerációra való?

Gyakorlatilag a HJK10 megalkotása során a legkomplexebb hatás kifejtésére törekedtünk, ezért nevezhetjük általánosan használható készítménynek. „Kisüveges” termékeink célzott terápiák kiegészítői lehetnek, ahol a HJK10 tovább fokozza ezek hatását; illetve a Regenerációs Programok második felében is minden esetben ezt javasoljuk.

Mik azok a huminsavak?

A huminanyagok a növényi eredetű biomassza sok évezredes bomlási folyamatában, a növények humifikálódása során keletkeznek. A huminok csoportjába tartoznak a biológiailag aktív és értékes huminsavak és fulvosavak, amelyek önmagukban legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaznak kelát formában. A huminsavak ha más mikroelemekhez vagy nyomelemekhez (például vas, króm, cink, szelén) kötődnek, azok is hatékonyabban szívódnak fel.

Mit csinálnak az emberi szervezetben a huminsavak?

A huminsavaknak számos potenciális előnye lehet az emberi szervezetben. Noha további kutatásokra van szükség azok teljes körű megértéséhez, a következők néhány lehetséges hatásuk:

  • Ásványi anyagok felszívódása: A huminsavak hozzájárulhatnak a mikroelemek és nyomelemek hatékonyabb felszívódásához a szervezetben, mivel kelát formában tartalmazzák ezeket az ásványi anyagokat. Ez segíthet a tápanyagok jobb hasznosulásában.
  • Immunrendszer támogatása: Néhány kutatás azt sugallja, hogy a huminsavak immunrendszeri aktivitást fokozhatnak, ami hozzájárulhat az egészségesebb immunfunkcióhoz.
  • Gyulladáscsökkentés: Bizonyos esetekben a huminsavak gyulladáscsökkentő hatással bírhatnak, ami fontos lehet a gyulladásos állapotok kezelésében.
  • Antioxidáns tulajdonságok: A huminsavak antioxidánsokként is működhetnek, védelmet nyújtva a sejteknek az oxidatív stressz ellen.

Méregtelenítés: A huminsavak segíthetnek a méreganyagok eltávolításában a szervezetből, részt véve a méregtelenítő folyamatokban.

HJK kivonatok

Több évszázados ismeretanyaggal alátámasztott gyógynövényekből, azok magjaiból készítünk szinergikus hatású folyékony étrend-kiegészítő kivonatokat, melyek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a növény minden értékes összetevőjét. A gyógynövények tudományosan összeállított kombinációja létrehozza a szinergiát. Az egységben működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik jótékony hatásukat, amely így több mint csupán a részek összege.

HJK Általános Krém

Bőrünk problémáira, mozgásszervi sérülésekre, ficamokra, rándulásokra, gyulladáscsökkentésre

HJK Tömjén Kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére

HJK Fermentált Szója Kivonat

Vérrögképződés (trombózis) megelőzésére, szívinfarktus, stroke megelőzésének támogatására