HJK Fermentált Szója Kivonat

Kiszerelés: 200 ml
Javasolt napi adag: 20 ml

  • vérrögképződés (trombózis) megelőzésére
  • szívinfarktus, stroke megelőzésének támogatására
  • magas vérnyomás esetén
  • menopauzás tünetek jelentkezésekor
  • bélflóra támogatásra

12 500 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves

Miben egyedi a HJK Fermentált szója?

A szójababot egyedülálló fermentációs eljárásnak vetjük alá, ahol célunk a legmagasabb hatóanyagtartalom elérése. Ez a bakteriális erjesztési folyamat, kontrollált hőmérséklet mellett történik és egy hosszabb fermentációs eljárást jelent, mint a hagyományos natto készítés esetén. Törekszünk az irodalomban elérhető legmagasabb koncentrációjú nattokináz aktivitás elérésére a fermentáció során, melyet kombinálunk a HJK Biotech által kifejlesztett egyedi kivonatolási eljárással. A fermentált szójababban levő enzimek értékes és érzékeny anyagok, az alacsony hőmérsékleten alkalmazott kivonási metódus ebben az esetben is elengedhetetlen a kivonat hatékonysága szempontjából.

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Mikor érdemes a HJK Fermentált Szója Kivonatot alkalmazni?

A leggyakoribb civilizációs ártalom a szív- és érrendszer folyamatos terhelődése, lerakódások keletkezése az artériák falában és a vér áramlási tulajdonságainak romlása. Szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében elsődleges helyen szerepel a távol-keleti kultúrában a natto fogyasztása.A fermentált szója elsősorban a vérrögképződés (trombózis) csökkentésére kifejtett hatása ismert az irodalomban, de a bélflóra-immunitás és a daganatok keletkezésének gátlására is számos tanulmányban bizonyított a benne levő szója izoflavonok miatt. A fermentáció ezen értékes hatóanyagok mennyiségét megnöveli a szójában, ami az egyedi kivonási eljárás során a készítménybe teljes spektrumában belekerül.

Gyakran Ismételt Kérdések

A HJK Fermentált szója kivonat kizárólag fermentált szóját tartalmaz?

Nem, hiszen ez is egy komplex készítmény, a többi HJK gyógynövény kivonathoz hasonlóan. A készítmény alkoholos-vizes kivonatban tartalmazza a fermentált szója mellett a vörös szőlő héj és mag kivonatát egy humin-fulvosavas komplexben.

Melyik Regenerációs Program tartalmazza a Fermentált szója kivonatot?

Két HJK Regenerációs programban is szerepel a HJK Fermentált szója kivonat: Gyulladások és fájdalmak elleni Regenerációs Program és a Szív- és Érrendszeri Regenerációs Program része

Milyen esetekben javasolt a fermentált a szója?

  •  Trombózis megelőzésében, a vér áramlási tulajdonságainak javításában
  • Szívinfarktus, stroke, tüdőembólia és vérrögképződés megelőzésének támogatásában
  • Magas vérnyomás esetében
  • Daganatos betegségek megelőzésében
  • Menopauzás tünetek jelentkezésekor

Miért tartalmaz minden HJK gyógynövény kivonat huminsav - fulvosav komplexet?

A készítményeink megalkotása során igyekeztünk minden alapanyagot az emberi szervezet számára leginkább hasznosítható formába helyezni. A közel 3 hétig tartó alacsony hőmérsékleten történő kivonás kedvez a huminsav és fulvosav kelátok képződésének, így minden termékünkben kihasználjuk ezt a rendkívüli hatást.

HJK kivonatok

Több évszázados ismeretanyaggal alátámasztott gyógynövényekből, azok magjaiból készítünk szinergikus hatású folyékony étrend-kiegészítő kivonatokat, melyek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a növény minden értékes összetevőjét. A gyógynövények tudományosan összeállított kombinációja létrehozza a szinergiát. Az egységben működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik jótékony hatásukat, amely így több mint csupán a részek összege.

HJK10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Szervek regenerációjára, gyógyulás serkentésére, immunrendszer erősítésére, emésztés támogatására, energiaraktárak feltöltésére

HJK Általános Krém

Bőrünk problémáira, mozgásszervi sérülésekre – ficamokra, rándulásokra, gyulladáscsökkentésre, bőr regenerációjára

HJK Tömjén Kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére