HJK Regenerációs Program

A program elsődleges célja, hogy a szervezetünkben lévő káros hatásokat első lépésként semlegesítsük, a regenerációban részt vevő folyamatokat blokkoló gyulladásokat felszámoljuk a HJK kivonatok segítségével. Második lépcsőben történik a regenerációs folyamatok beindítása és támogatása, végül az immunrendszerünk stabilitásának fenntartására törekszünk, mely biztosítja a hosszú távú egészség megőrzést.

A HJK Regenerációs Program 3 lépcsője

A szervezet méregtelenítési mechanizmusainak serkentése

Regenerációs folyamatok beindítása

Tartós immunrendszeri védelem fenntartása

Dohányzás és Következményei Regenerációs Program

Aktív és passzív dohányzás esetén, dohányzás által okozott szabadgyök hatás ellen, gyulladáscsökkentő és májregenerációs hatóanyagokkal.

Oxidatív Stressz Regenerációs Program

Felgyorsult öregedési folyamatok lassítására, stressz okozta krónikus gyulladásos folyamatok esetén, csökkenő regenerációs képesség támogatására.

Daganatok Megelőzése Regenerációs Program

Daganatos sejtelváltozások kialakulása ellen, anyagcserezavarok okozta „elsavasodás” megelőzésére, gyulladásos folyamatok kontrollálására.

Gyulladások és Fájdalmak Elleni Regenerációs Program

Általánosan erős gyulladáscsökkentésre, fájdalmas ízületi területek kezelésére, idegi eredetű fájdalmak esetén a regeneráció beindítására.

Emésztőrendszeri Regenerációs Program

Emésztési panaszok esetén, csökkent epeműködés támogatására, lassult emésztőrendszeri folyamatok gyorsítására.

Immunitási és Allergia Regenerációs Program

A szervezet természetes immunválaszának támogatására, allergiás panaszok megjelenésekor, túlzott immunrendszeri leterheltség, betegség esetére.

Szív- és Érrendszeri Regenerációs Program

A vér áramlási tulajdonságainak segítésére, vérrögök kialakulása elleni élettani folyamatok támogatására, keringési rendszert támogató alapanyagok.

Bőrszöveti Regenerációs Program

Bőrt érintő elváltozások általános regenerációjához, gyulladásos bőrproblémák esetén, mozgásszervi sérülések bőrön keresztüli támogatására.

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves