HJK Általános Krém

Kiszerelés: 100 ml

  • bőrünk problémáira
  • mozgásszervi sérülésekre
  • ficamokra, rándulásokra
  • gyulladáscsökkentésre
  • bőr regenerációjára

7 900 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves

Hogyan segít a HJK általános krém?

A bőr testünk legnagyobb kiterjedésű szerve, elsődleges védelmi vonalunk. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, az nem csak lelki, de fizikai értelemben véve is kiegyensúlyozottságot, egészséget jelent. Bár a bőrnek vannak saját betegségei (hámsérülések, fizikai behatástól származó sebek, gyulladások, gombás, bakteriális, vírusos, daganatos megbetegedések), de az is igaz, hogy szervezetünk belső harcai előbb-utóbb nyomot hagynak külsőleg is (ekcéma, gyulladások, vérkeringési zavarok megjelenése, bőr kiszáradása stb.).

A HJK10 szinergikus étrend-kiegészítő italból előállított krém jó hatékonysággal alkalmazható a következő területeken:

  • bőr felületi, illetve bőrön át elérhető helyi fájdalomcsillapításban;
  • véraláfutások, vérömlenyek regenerációjában;
  • pszoriázis, ekcéma tüneteinek csökkentésében, aknés bőr kezelésében;
  • a bőr rákos megbetegedésének megelőzésében;
  • sejt-regenerációban, anti-aging hatás elérésére.

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Hogyan alkalmazzuk a HJK Általános Krémet?

Alkalmazása kizárólag külsőleg történhet!
A krémet vékonyan kenje fel a bőrére, majd masszírozza be. Általában a reggeli és esti használat javasolt, legfeljebb napi 4x alkalmazható.
A HJK Általános Krém színes, de bőrre kenve nem hagy foltot. Ellenben, ha nem szívódik fel teljesen (pl. ha túl nagy mennyiséget kerül felhasználásra egyszerre), akkor megszínezheti a ruhát. Ha a krém használata során allergiára utaló tüneteket tapasztal, akkor a krémet bő vízzel le kell mosni. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön! A HJK Általános Krém színe, a természetes hatóanyagok kiemelten magas koncentrációja miatt enyhe mértékben változhat, de ez a minőséget nem befolyásolja!
Száraz hűvös helyen tárolandó!
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen kivonatot tartalmaz a HJK általános krém?

A HJK Általános krém lényegében a HJK10 szinergikus italának gyógynövény kivonatait tartalmazza, magas koncentrációban.

Mit kell tudni a krémbázisról?

Egy régóta a gyógyszerészetben használt vizes bázisú krémalapanyagot használunk, mely képes több mint 50% hatóanyagot is emulgeálni.

Miért sötét színű a krém?

A krémben a HJK10 szinergikus ital kivonatai vannak magas koncentrációban, ami erősen sötétre színezi a fehér krémbázist. A jellegzetes illat is a kivonatból származik, a krém hozzáadott parfümöt, illatanyagot nem tartalmaz.

Milyen gyakran használjam a HJK krémet?

Általános bőrápoláshoz elég naponta egyszer használni, regenerációs folyamatok támogatásához (vagy a HJK Bőrszöveti Regenerációs Programban) napi háromszori használata javasolt az érintett bőrfelületen.

HJK kivonatok

Több évszázados ismeretanyaggal alátámasztott gyógynövényekből, azok magjaiból készítünk szinergikus hatású folyékony étrend-kiegészítő kivonatokat, melyek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a növény minden értékes összetevőjét. A gyógynövények tudományosan összeállított kombinációja létrehozza a szinergiát. Az egységben működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik jótékony hatásukat, amely így több mint csupán a részek összege.

HJK10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Szervek regenerációjára, gyógyulás serkentésére, immunrendszer erősítésére, emésztés támogatására, energiaraktárak feltöltésére

HJK Tömjén Kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére

HJK Fermentált Szója Kivonat

Vérrögképződés (trombózis) megelőzésére, szívinfarktus, stroke megelőzésének támogatására