HJK Biotech gyógynövény-kivonatok

HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

A tudomány által igazolt tények alapján a HJK10 összetevői többek között segítik:

  • A máj regenerációs mechanizmusait és a méregtelenítés egyes fázisai.
  • Segít megvédeni a sejtjeinket a szabadgyökök okozta károsodástól.
  • Immunrendszerre kifejtett aktiváló hatásuk révén különböző detoxikációs folyamatokban segítik a kivezetést.

HJK Általános Krém

Bőrünk problémáira, mozgásszervi sérülésekre, ficamokra, rándulásokra, gyulladáscsökkentésre

HJK Tömjénes Krém

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére

HJK Tömjén Kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére

HJK Fermentált Szója Kivonat

Vérrögképződés (trombózis) megelőzésére, szívinfarktus, stroke megelőzésének támogatására

HJK Rostkender Kivonat

Szervezet táplálására, szívbetegség kockázatának csökkentésére, menopauzás tünetekre

HJK Máriatövis Kivonat

Májvédelemre, gyenge epeműködésre, méregtelenítés támogatására, energetizálásra, puffadásra

HJK Feketekömény Kivonat

Allergiára és immunrendszerre, bakteriális és vírusos megbetegedéskor, emésztési és májproblémák esetén

HJK Antioxidáns Kivonat

Érrendszer védelmére, idegrendszeri kimerültségre, immuntámogatásra. energiaraktárak feltöltésére

Miért betegít meg bennünket ez a világ?

A természet és az ember több százezer éven keresztül békében élt egymással. Beköszöntött a jóléti társadalom korszaka, megjelentek a gépek, és lassan eltávolodott az ember abból az ősi világból ami az életet jelentette neki. Mindennapi életünkből hiányzik ez az egység, és bár sokszor nem is tudatosan, de megpróbáljuk pótolni ezt a hiányt. Ahogyan Szent-Györgyi Albert fogalmazott: „A betegség a szervezetünk és a környezetünk közötti diszharmónia kifejeződése”. Hétköznapjainkban megpróbáljuk kapszulákba zárni az életet jelentő vitaminokat, ásványi anyagokat, gyógynövény-kivonatokat és naponta fogyasztani hogy ezzel közelebb kerülhessünk a természetes egyensúlyhoz.

Mi a HJKBiotech-nél megpróbálunk visszanyúlni a természetes gyökerekhez, meg akarjuk ismerni őseink tudását, tapasztalatát a gyógynövényekről , és alkalmazni ezeket az értékeket a modern világban. Több évszázados ismeretanyaggal alátámasztott gyógynövényekből, azok magjaiból készítünk szinergikus hatású folyékony étrend-kiegészítő kivonatokat, melyek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a növény minden értékes összetevőjét. Nálunk nem a milligrammok mennyisége a meghatározó, hanem hogy a gyógynövény értékes komponensei milyen módon hasznosulnak az emberi szervezetben, hogyan szívódik fel és épül be az anyagcsere folyamatokba. Egy többlépésből álló vizes-alkoholos-glicerines teljes spektrumú kivonást alkalmazunk, ami a növények legszélesebb beltartalmi értékét kinyeri a szárított alapanyagból. Alacsony hőmérsékleten alkalmazott lassú kivonási eljárás megóvja az értékes és érzékeny növényi hatóanyagokat, megőrizzük azt, amit a természet adott.

A gyógynövények tudományosan összeállított kombinációja létrehozza a gyógynövények együttes erejét, szinergiáját. Az egységben működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik jótékony hatásukat, amely így több mint csupán a részek összege.

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves