HJK Rostkender Kivonat

Kiszerelés: 200 ml
Javasolt napi adag: 20 ml

  • szervezet táplálására
  • szívbetegség kockázatának csökkentésére
  • menopauzás tünetekre
  • immunrendszer támogatására

12 200 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

„Fájdalmak erősödése esetén azonnal bekentem a hátam, így volt nap, amikor háromnál többször is lekezeltem a sajgó részeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyors felépülés, és a fájdalmak elviselhetővé tételében a csodakrémnek jelentős szerepe volt.”

Erzsébet

77 éves

Mit tartalmaz a Rostkender magja?

Összetevői közül kiemelkedik a nagy mennyiségű fehérje tartalma, ami emberi szervezet számára az egyik leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik, ezen tulajdonságai miatt pl. nagyon jó alternatíva az állati eredetű fehérjék pótlására. A másik kiemelkedően jó adottsága a magas telítetlen zsírsav tartalma.

Kitűnő forrása az omega-3 és omega-6 esszenciális telítetlen zsírsavaknak. Ezeket a szervezetünk nem képes előállítani, így tehát külső forrásból, táplálékkal kell felvennünk. Ma a táplálkozásunk kevésbé gazdag az omega-3, de túlságosan gazdag az omega-6 zsírsavakban (1:3-1:5 helyett akár 1:30), és ez az eltolódás hozzájárulhat pl. a gyulladásos folyamatok kialakulásához. Mivel a kendermagban lévő omega-3 és omega-6 aránya 1:3, annak fogyasztása az emberi test számára nagyon hasznos.

Tartalmaz omega-9 zsírsavat is, ami nem esszenciális zsírsav. Ez azt jelenti, hogy az emberi test ugyan képes előállítani, de csak korlátozott mennyiségben, ezért ajánlott figyelni annak a rendszeres bevitelére, amire a kendermag ugyancsak alkalmas.

A kendermagban számos ásványi anyag is megtalálható még, mint például kalcium, vas, foszfor, magnézium, kálium, cink, mangán és réz. Ezenkívül E-vitamint és B-vitaminokat (B1, B2, B3 és B6) is tartalmaz. A kendermag fogyasztásával bevitt sokfajta tápanyagnak rengeteg pozitív élettani hatása van még: segítik az antioxidánsok termelődését, hozzájárulnak a szív-és érrendszer megfelelő működéséhez, segítenek egyensúlyban tartani a vércukorszintet is és az immunrendszert is támogatják. Emellett segít a bőr, a haj és a köröm egészségének megőrzésében.

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Hogyan alkalmazzuk a HJK Rostkender Kivonatot?

Naponta 20 ml kivonatot valamilyen gyümölcslébe, teába, esetleg vízbe öntve fogyassza el – lehetőleg – reggel. A 10 napos kúra után a készítmény fogyasztása többször is megismételhető. A készítményt használat előtt alaposan fel kell rázni!

Gyakran Ismételt Kérdések

A HJK Rostkender kivonat kizárólag kendermagot tartalmaz?

Nem, hiszen ez is egy komplex készítmény, a többi HJK gyógynövény kivonathoz hasonlóan. A készítmény alkoholos-vizes kivonatban tartalmazza a rostkendermag mellett a máriatövismag és a vörös szőlő héj és mag kivonatát egy humin-fulvosavas komplexben.

Melyik Regenerációs Program tartalmazza a Rostkender kivonatot?

Két HJK Regenerációs programban is szerepel a HJK Rostkender kivonat: Daganatok megelőzése Regenerációs Program és a Szív- és Érrendszeri Regenerációs Program része.

Milyen esetekben javasolt a rostkendermag?

  • Esszenciális tápanyagok hiányakor
  • Immunrendszer támogatására
  • Magas szívbetegség kockázat esetén
  • Menopauzás tünetek megjelenésekor

Miért tartalmaz minden HJK gyógynövény kivonat huminsav - fulvosav komplexet?

A készítményeink megalkotása során igyekeztünk minden alapanyagot az emberi szervezet számára leginkább hasznosítható formába helyezni. A közel 3 hétig tartó alacsony hőmérsékleten történő kivonás kedvez a huminsav és fulvosav kelátok képződésének, így minden termékünkben kihasználjuk ezt a rendkívüli hatást.

HJK kivonatok

Több évszázados ismeretanyaggal alátámasztott gyógynövényekből, azok magjaiból készítünk szinergikus hatású folyékony étrend-kiegészítő kivonatokat, melyek a legtermészetesebb formában tartalmazzák a növény minden értékes összetevőjét. A gyógynövények tudományosan összeállított kombinációja létrehozza a szinergiát. Az egységben működő gyógynövények egymás hatását támogatva fejtik jótékony hatásukat, amely így több mint csupán a részek összege.

HJK10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Szervek regenerációjára, gyógyulás serkentésére, immunrendszer erősítésére, emésztés támogatására, energiaraktárak feltöltésére

HJK Általános Krém

Bőrünk problémáira, mozgásszervi sérülésekre – ficamokra, rándulásokra, gyulladáscsökkentésre, bőr regenerációjára

HJK Tömjén Kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére