Gyulladások És Fájdalmak Elleni Regenerációs Program

  • általánosan erős gyulladáscsökkentésre

  • fájdalmas ízületi területek kezelésére

  • idegi eredetű fájdalmak esetén a regeneráció beindítására

61 750 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a termékükhöz, ami segített nekem a hónapokon át tartó betegségemből való felépüléshez. Az önök által összeállított csomag segített az immunrendszerem erősítésében és szemem mielőbbi javulásában. Mindenkinek szívesen ajánlom az Önök által forgalmazott termékeket.

Mészáros Zoltán

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

Javasolt alkalmazás a Gyulladás és Fájdalmak Elleni Regenerációs Programhoz

A programban elsőként  a HJK Tömjén  kivonatot kell fogyasztani, napi 20ml-es mennyiségben, 10 napig. Ezt követően a HJK Fermentált szója kivonatot további 10 napig, szintén napi 20ml-es adagolással bevenni.

A program kezdetekor javasolt a HJK10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital elkezdése is – párhuzamosan az első ajánlott termékkel – napi 20-25ml adagban. Érdemes az együtt alkalmazott kivonatokat a nap folyamán külön napszakban elfogyasztani!

Javasolt a kúrát évente több alkalommal ismételni!

HJK Tömjén kivonat

Krónikus ízületi és izomgyulladás tüneteire, ízületi porckopás esetén, fájdalomcsillapításra és gyulladások csökkentésére.

HJK Fermentált szója kivonat

Vérrögképződés (trombózis) megelőzésére, szívinfarktus, stroke megelőzésének támogatására.

HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Szervek regenerációjára, gyógyulás serkentésére, immunrendszer erősítésére, emésztés támogatására, energiaraktárak feltöltésére.

Regenerációs Program

Az ízületi gyulladások hátterében számos tényező állhat, amelyek közül leggyakrabban az immunrendszer kóros elváltozásai és a gyulladásos folyamatokban keletkező különféle anyagok, például az immunsejtek közötti információátadást szolgáló fehérjemolekulák, az ún. citokinek játszanak szerepet. Az autoimmun betegségek körébe tartozó rheumatoid arthritis esetében az immunrendszer megtámadja az ízületeket bélelő ízületi hártyát, ami gyulladással és ízületi károsodással jár…

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Gyulladásokról és ízületi bántalmakról

A lupus és a scleroderma okozta ízületi gyulladás szintén autoimmun eredetű. A köszvény (arthritis urica) a húgysav anyagcseréjének zavarára vezethető vissza, az ízületben lerakódó húgysavkristályok vezetnek a gyulladás kialakulásához.

Fiatalkorban jellemző, de felnőttkorban is előfordulhat az ún. reaktív ízületi gyulladás (reaktív arthritis), amely a húgyúti és gyomor-bélrendszeri fertőzések ellen termelt ellenanyagok lerakódása következményeként léphet fel. A keresztcsonti és a gerincet alkotó ízületek gyulladásos megbetegedését, a Bechterew-kórt (spondylitis ankylopoetica) genetikai elváltozás okozza. Ízületi gyulladást válthatnak ki az ízületbe különböző úton bejutott baktériumok, vírusok vagy gombák okozta fertőzések (septicus arthritis). A gyulladásos bélbetegségekhez (colitis ulcerosa és a Crohn betegség) is társulhat ízületi gyulladás.

A polymyalgia rheumatica inkább nőket érint, a váll, a csípő és a nyak ízületeit érinti. Az elsősorban az időskorral összefüggésbe hozható degeneratív ízületi gyulladás (osteoarthritis és osteoarthrosis) kopásos eredetre vezethető vissza. Ízületi gyulladás alakulhat ki túlterhelés vagy sérülés, az adott ízület gyakran ismétlődő mozgását okozó tevékenységek és az ízületeket megterhelő elhízás következtében is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor érdemes elkezdeni egy HJK Regenerációs Programot?

Egy regenerációs program elkezdéséhez nem szükséges különösebb előkészület. Előnyös, ha a szervezet fel van töltve néhány alapvető vitaminnal (főleg C és D vitaminnal), ásványi anyagokkal. Ezt a feltöltést lehet párhuzamosan is indítani a kiválasztott Regenerációs Programmal. Megfelelő folyadékbevitel és minőségi alvásidő szintén támogatja a Regenerációs Programot.

Hogyan válasszam ki melyik programra van szükségem?

A weboldalon található a Nyavalya kereső kvízünk, ahol a 20 kérdésből álló kérdőív kitöltése után, egy konkrét javaslattal segítjük a döntést. A Regenerációs Programok menüpontban pedig részletes leírások olvashatók arról, hogy kinek javasoljuk a programot.

Mennyi ideig kell csinálnom egy Regenerációs Programot?

Egy Regenerációs Program hossza általában 40-50 nap.

Kell-e ismételni a kiválasztott Regenerációs Programot? Ha kell, mennyi idő múlva javasolt? javasolt?

A HJK Regenerációs Programjait érdemes évente további 1-2 alkalommal ismételni.

Több programot is végig lehet csinálni egymás után?

Ha több Regenerációs Programot tervezel elvégezni, célszerű 4-8 hetes szünetet tartani a két program között, hogy elegendő időt adjunk a szervezet regenerációs mechanizmusainak. Több program is választható egy évben, és azok ismételhetők. Ha hosszabb időszak (4-6 hónap) telik el a Regenerációs Programok között, érdemes lehet egy palack HJK10-t elfogyasztani a választott program előtt.

Meg tudom vásárolni kedvezményesen a HJK Regenerációs Programhoz tartozó termékeket?

Igen. A Regenerációs Programokhoz tartozik egy Regenerációs Csomag, amelyet kedvezőbb áron lehet megvásárolni, mint ha az egyes termékeket külön-külön választanánk ki.

HJK Regenerációs Programok

Dohányzás és következményei Regenerációs Program

Aktív és passzív dohányzás esetén, dohányzás által okozott szabadgyök hatás ellen, gyulladáscsökkentő és májregenerációs hatóanyagokkal.

Oxidatív Stressz Regenerációs Program

Felgyorsult öregedési folyamatok lassítására, stressz okozta krónikus gyulladásos folyamatok esetén, csökkenő regenerációs képesség támogatására.

Daganatok megelőzése Regenerációs Program

Daganatos sejtelváltozások kialakulása ellen, anyagcserezavarok okozta „elsavasodás” megelőzésére, gyulladásos folyamatok kontrollálására.