Immunitási és Allergia Regenerációs Program

  • a szervezet természetes immunválaszának támogatására

  • allergiás panaszok megjelenésekor

  • túlzott immunrendszeri leterheltség, betegség esetére

60 135 Ft

„Fantasztikus az, amit Önök tesznek azért, hogy az emberek visszatalálhassanak az eredetekhez. Bármi egyéb egészségügyi probléma is merül fel nálam a jövőben, az első lépésem az lesz, hogy Önöknél keresek rá megoldást.”

Ibolya

65 éves

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a termékükhöz, ami segített nekem a hónapokon át tartó betegségemből való felépüléshez. Az önök által összeállított csomag segített az immunrendszerem erősítésében és szemem mielőbbi javulásában. Mindenkinek szívesen ajánlom az Önök által forgalmazott termékeket.

Mészáros Zoltán

„A kúra végére a fájdalmaim jóval ritkábban jelentkeztek, és intenzitásuk is jelentősen csökkent. Természetesen nem álltam le a fogyasztásával, és mára kijelenthetem, hogy a gyomrom rendbe jött, az étvágyam kifogástalan. És ezt nagyon köszönöm Önöknek!”

Imre

58 éves

Javasolt alkalmazás az Immunitás és Allergia Regenerációs Programhoz

A programban elsőként  a HJK Feketekömény kivonatot kell fogyasztani, napi 20ml-es mennyiségben, 10 napig. Ezt követően a HJK Antioxidáns kivonatot további 10 napig, szintén napi 20ml-es adagolással bevenni.

A program kezdetekor javasolt a HJK10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital elkezdése is – párhuzamosan az első ajánlott termékkel – napi 20-25ml adagban. Érdemes az együtt alkalmazott kivonatokat a nap folyamán külön napszakban elfogyasztani!

Javasolt a kúrát évente több alkalommal ismételni!

HJK Feketekömény kivonat

Allergiára és immunrendszerre, bakteriális és vírusos megbetegedéskor, emésztési és májproblémák esetén.

HJK Antioxidáns kivonat

Érrendszer védelmére, idegrendszeri kimerültségre, immuntámogatásra. energiaraktárak feltöltésére.

HJK 10 Szinergikus étrend-kiegészítő ital

Szervek regenerációjára, gyógyulás serkentésére, immunrendszer erősítésére, emésztés támogatására, energiaraktárak feltöltésére.

Regenerációs Program

Az allergia immunrendszerünk sajátos rendellenessége,amelynek során bizonyos anyagokkal szemben ellenanyagok képződnek és ez a reakció okozza kellemetlen tüneteinket. Allergia a szervezet téves immunválasza. Olyan anyag, molekula ellen védekezik, mely a szervezetre ártalmatlan és egészséges emberekben semmilyen tünetet nem okoz. Jellemző tünetek között szerepelhetnek kiütések, foltok megjelenése a bőr felszínén, hányás, hasmenés, a jellegzetes légúti allergiák, nehézlégzés és súlyosabb esetben akár úgynevezett anafilaxiás sokk is.

E-szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

E-Szám mentes

Tartósítószer mentes

Adalékanyag mentes

GMO mentes

Szabadalmaztatott

Mitől leszünk allergiásak?

Tény az, hogy a száz évvel ezelőtt ritkaságként számon tartott allergiás betegségek ma a legtöbb országban népbetegséggé váltak. Az is igaz, hogy az ún. fejlődő országokban sokkal kisebb a probléma, mint a fejlett nyugati országokban. Ennek magyarázata bonyolult és összetett. Egyrészt, nagyon sok új anyaggal találkozunk az életünk során (kemikáliák, vegyszerek, tartósítók, szintetikus anyagok), így érthető, hogy az immunrendszer tulajdonképpen megzavarodik és felcseréli a saját és idegen fehérjékre adott válaszát. Ugyanakkor a különféle környezetszennyező anyagok sokszor megkötik és koncentrálják felületükön az olyan allergéneket is, amelyek normál esetben percek alatt lebomlanának. Jó példa erre az ólom szemcsék felületén megkötött parlagfű pollen, amelyet a víz nem tud bemosni a földbe, ezért a szél szárnyán messzi területekre vándorolhat fokozva ezzel az allergiás panaszok számát.

Másrészt a túlzott higéné, környezetünk folyamatos fertőtlenítése (a gyerekek “steril” környezetben történő nevelése ) az immunrendszer egy bizonyos részét megfosztja munkájától. Ez a “tétlenül várakozó” rendszer egyszer csak elveszti a türelmét és a szervezet számára teljesen ártalmatlan anyagokra (parlagfű, házipor atka, macskaszőr) támad.
Allergén elvileg bármilyen fehérje természetű anyag lehet, de gyakorlatban mégis leggyakrabban a tipikus, környezetben megtalálható anyagok az allergiás betegség kiváltói. Vannak belégzési allergének, amelyek a légutakon keresztül hatolnak be és elsősorban légúti panaszokat okoznak. Vannak táplálék allergének, amelyek a tápcsatornán át kerülnek a szervezetbe és elsősorban gyomor-bélhuzami illetve bőrpanaszokat okozhatnak, de ritkán akár légúti panaszokat is. Az ún. kontakt vagy érintkezési allergének a bőr vagy pl. a szájnyálkahártyával érintkezve váltanak ki helyi allergiás reakciót. Allergén nagyon sokféle anyag lehet, de minden esetben az adott környezetben nagyobb mennyiségben fordul elő az emberek környezetével, napi szinten találkozik vele az immunrendszerünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor érdemes elkezdeni egy HJK Regenerációs Programot?

Egy regenerációs program elkezdéséhez nem szükséges különösebb előkészület. Előnyös, ha a szervezet fel van töltve néhány alapvető vitaminnal (főleg C és D vitaminnal), ásványi anyagokkal. Ezt a feltöltést lehet párhuzamosan is indítani a kiválasztott Regenerációs Programmal. Megfelelő folyadékbevitel és minőségi alvásidő szintén támogatja a Regenerációs Programot.

Hogyan válasszam ki melyik programra van szükségem?

A weboldalon található a Nyavalya kereső kvízünk, ahol a 20 kérdésből álló kérdőív kitöltése után, egy konkrét javaslattal segítjük a döntést. A Regenerációs Programok menüpontban pedig részletes leírások olvashatók arról, hogy kinek javasoljuk a programot.

Mennyi ideig kell csinálnom egy Regenerációs Programot?

Egy Regenerációs Program hossza általában 40-50 nap.

Kell-e ismételni a kiválasztott Regenerációs Programot? Ha kell, mennyi idő múlva javasolt? javasolt?

A HJK Regenerációs Programjait érdemes évente további 1-2 alkalommal ismételni.

Több programot is végig lehet csinálni egymás után?

Ha több Regenerációs Programot tervezel elvégezni, célszerű 4-8 hetes szünetet tartani a két program között, hogy elegendő időt adjunk a szervezet regenerációs mechanizmusainak. Több program is választható egy évben, és azok ismételhetők. Ha hosszabb időszak (4-6 hónap) telik el a Regenerációs Programok között, érdemes lehet egy palack HJK10-t elfogyasztani a választott program előtt.

Meg tudom vásárolni kedvezményesen a HJK Regenerációs Programhoz tartozó termékeket?

Igen. A Regenerációs Programokhoz tartozik egy Regenerációs Csomag, amelyet kedvezőbb áron lehet megvásárolni, mint ha az egyes termékeket külön-külön választanánk ki.

HJK Regenerációs Programok

Dohányzás és következményei Regenerációs Program

Aktív és passzív dohányzás esetén, dohányzás által okozott szabadgyök hatás ellen, gyulladáscsökkentő és májregenerációs hatóanyagokkal.

Oxidatív Stressz Regenerációs Program

Felgyorsult öregedési folyamatok lassítására, stressz okozta krónikus gyulladásos folyamatok esetén, csökkenő regenerációs képesség támogatására.

Daganatok megelőzése Regenerációs Program

Daganatos sejtelváltozások kialakulása ellen, anyagcserezavarok okozta „elsavasodás” megelőzésére, gyulladásos folyamatok kontrollálására.