Kiemelt partner

Kiemelt Partneri program – tájékoztató

A HJK Biotech Kft. A „Kiemelt Partner” programmal kívánja támogatni mindazon Partnerek segítő szándékú munkáját, akik a praxisukban, környezetükben összefogják, gondozzák mindazokat, akiknek a HJK termékek fogyasztása javasolt egészség-megóvási, életminőség javítási, illetve regenerálási célzattal.

A program egy visszatérítési rendszerrel lehetőséget biztosít arra, hogy azok, akik a termékek fogyasztását pozitív tapasztalatok alapján tovább ajánlják, gyűjtőrendszerű bónuszalapra válhassanak jogosulttá.

A regisztrált „Kiemelt Partner” a honlapon jogosultságot kap egy személyes fiók használatára, melyben az általa beajánlott vásárlót, saját ügyfélkörébe rendelheti. Ezáltal az ott regisztrált felhasználók vásárlásai az Ő forgalmát gyarapítják, melynek hozadékaként a meghatározott módon, a Kiemelt Partner kedvezményeket érhet el.

Kiemelt Partnereinknek kétszintű rendszerrel igyekszünk támogatást nyújtani.
A forgalom naptári hónapon belül összegződik, melyben a
Kiemelt Partner saját vásárlását és a magához regisztrált vásárlók forgalmát összeadva vesszük figyelembe.
Amennyiben hó végén az összesített forgalom eléri a bruttó
160.000.- Ft-ot (első szint), a teljesített forgalom nettó érték 15%-át pontok formájában jóváírjuk a Kiemelt Partner fiókjában.

Ha tárgyhóban az összesített forgalom eléri a bruttó 320.000.-Ft-ot (második szint), a jóváírandó pontok a teljesített forgalom nettó értékének 20%-a lesz! A megszerzett pontok hónapról hónapra gyűjthetők.

Beváltásukra is két lehetőséget biztosítunk. Termékre váltás esetén 1 pont 1 Ft értékben, kollégánknál e-mail-ben, vagy telefonon egyeztetve a kiválasztott termék(ek)re felhasználható. Amennyiben nem termékre, hanem pénzre szeretné beváltani a pontokat, úgy 1 pont 0,6 Ft értékben, számla ellenében a HJK Biotech Kft. jutalékként kifizeti a Kiemelt Partner számlájára.

Jelentkezés

10 + 8 =